Bohle (UK) Ltd

image-here

image-here

image-here

image-here

Client: Bohle (UK) Limited

Value: £2,000,000

Programme: 30 weeks

Completion Date: April 2008

Bohle UK Ltd specialise in the supply of parts to the bicycle and wheelchair industries.  They commissioned McPhillips Design & Build to produce an innovative and visually striking facility for their new UK Headquarters.
 
We suggested the use of LED lighting and  Ash & Lacy's Ashtech rainscreen cladding system to produce the desired effect. The two storey building features Ashtech panels in three contrasting colours which are set out randomly, giving the building an aesthetically pleasing appearance.
 
McPhillips was delighted to receive Ash & Lacy's Design award for the most innovate use of their product in 2008.
 
The building received a "Very Good" rating during it's BREEAM assessment.